۱۳۸۸ دی ۴, جمعه
اظهارنظرهای مشکوک ناصر زرافشان در صدای امریکا!
ورزش کشور در حات اغماء!
تعداد تیم های لیگ برتر فرنگی کشتی با کنارکشیدن نیروی زمینی به تعداد عجیب 4 تیم رسیده است. این لیگ طی 7 دوره برگزاری بیش از 209 تیم آمده و رفته اند! از طرفی نام لیگ برتر برای لیگی که زیرگروه و دسته یک ندارد، بسیار مضحک است.
در وزنه برداری برای اولین بار در تاریخ به علت دوپینگ های مکرر مربیان ما به محرومیت مادام العمر رسیدند و درکمال ناباوری رضازاده به عنوان یکی از ضعیف ترین مدیران کشور و نفر اصلی مسدول دوپینگ ها به سرپرستی این فدراسیون رسید. حرکت مشکوک رضازاده برای کنار زدن و بی اعتبارکردن تنها وزنه بردار جوان رقیبش حسینی، یک آبروریزی تمام عیار بود.
اما وضعیت پرطرفدارترین تیم کشور ازهمه جالب تر است: استقلال و پرسپولیس که آینه تیم ملی محسوب می شوند هرگز تا این حد ضعیف ظاهر نشده اند. وضعیت پرسپولیس که پس از رفتن یار سبزشان علی کریمی عملا به دست اطلاعات سپاه و انصاری فر افتاد، نامساعد است. اما ازین ها بدتر آبروریزی نزدیک تیم بسیار ضعیف مس کرمان خواهد بود که قرار است در باشگاه های آسیا نیز نماینده ایران باشد. تیم ملی فوتبال با مربی خود یک شبه از اسطوره به یک خائن نزد مردم تبدیل شد، از همه بدتر است و نتایج ضعیف تنها علت عدم استقبال مردم نیست. بازی این تیم رنگ و بویی از فوتبال ندارد!
بقیه رشته ها هم که با درخشش های فردی مانند پرتاب دیسک مدال آور بوده اند، به تدریج با مدیریت ضعیف - که با آمدن فرد بیگانه با ورزشی مثل سعیدلو بدتر شده - به قهقرا می رود.
۱۳۸۸ دی ۲, چهارشنبه
آقای همایون ،وجهه کارتان را حفظ کنید!
که همایون باید وجهه شبکه اش را حفظ کند. امروز او درباره طرح جالب "پرچم" در ایالت های امریکا می گفت. بعد هم هرکسی که زنگ می زد، همایون او را مسئول یک ایالت می کرد. تماس گیرنده هم پنجاه یا صددلاری به کانال یک کمک می کرد ومی فت پی کارش. این حرکت ها نشان می دهد همایون شبکه خودش را جدی نگرفته و تلاشی برای حفظ وجهه اش نمی کند.!
۱۳۸۸ دی ۱, سهشنبه
مقایسه آیت الله منتظری و جنتی: دو فرزند از دست داده
رئیسجمهور امریکا درگذشت منتظری را تسلیت گفت و رئیس جمهور دولت کودتایی ایران نه!
۱۳۸۸ آذر ۲۹, یکشنبه
آقای منتظری ، دوست دارم مثل شما از دنیا بروم
چه زیبا گفته است شاملوی بزرگ:"گرچنین زیست باید پست/من چه نامردم اگر خود را نیاویزم/بر درخت کاج سبز کوچه بن بست". ای کاش من هم مثل شما بعد از عمری خدمت بهمردم و در اوج محبوبیت از دنیا بروم.
۱۳۸۸ آذر ۲۲, یکشنبه
۱۳۸۸ آذر ۲۱, شنبه
پاره کردن عکس امام بدتر است یا زندانی کددن یاران و حصر نخست وزیر و تجاوز به جوانان؟
حالا هم یک عکس پاره شده را -که بعد از اعتراض علمای مستقل شطریجیش کردید- با تصاویر دانشجویان آزاده مونتاژ کرده اید تا سناریوی نخ نمای شریعتمنداری کیهان را اجرا کنید! شما خجالت نمی کشید که از به قول خودتان رهبر و پیشوایتان استفاده ابزاری می کنید؟ وقتی خانواده امام در برابر توطئه شما سکوت کرد و دفتر نشر آثار امام اهانت را تکذیب کرد، حسابی قاتی کردید اما از رو نرفتید و سخنگوی ابله تان خاتمی را در قم واداشتید از آن ها گلایه هم کند!
۱۳۸۸ آذر ۲۰, جمعه
خودزنی از نوع پرسپولیسی!
وقتی کسانی در راس ورزش مملکت قرار بگیرند که چیزی از توپ و فوتبال نمی دانند و همه چیز را بر مبنای سوابق نظامی و سپاهی خشن خود پایه گذاری می کنند، نتیحه کار بهتر ازین نمی شود.
۱۳۸۸ آذر ۱۹, پنجشنبه
فراخوان سبز تحریم صداوسیما: همکاری با این نهاد دیگر جایز نیست
از آنجا که جنبش سبز میخواهد با حداقل فشار برروی مردم ایران بهپیش برود، این تحریم در مرحله اول به سادگی شامل کسانی میشود که شغل دومشان کار در صداوسیماست: گویندگان خبر، گزارشگران ورزشی، مجریان تلویزیونی، مهمانان برنامههای مختلف هنری و بسیاری از برنامه سازان جزء این گروه هستند. بهاین ترتیب این افراد که از شغل اول خود ارتزاق میکنند، دچار مشکل مالی نیز نمیشوند. جالب این که عدم همکاری همین گروه بهظاهر کوچک، بهعلت جلوی صحنه بودن آنها میتواند ظاهر این نهاد پوسیده را بهسرعت دستخوش تغییر کند و این پیام را به مخاطبین برساند که جنبش سبز در صداوسیما نیز به حرکت خود ادامه میدهد.
با عدم همکاری هنرمندان با صداوسیما، بهسرعت شاهد نزول برنامه ها نیز خواهیم بود. البته تحریم هنرمندان باطبع شامل آثار ساخته شده ازین پس می شود و برای سریالهای درحال پخش امکانپذیر نیست.
البته این تحریم چندماهی است که عملا آغاز شده است: رخشان بنی اعتماد اعلام کرده دیگر فیلم نمیسازد، ابراهیم رها گفته است هیچیک از نوشتههایش را صداوسیما نپذیرفته و این بهمعنی قطع همکاری است و بسیاری از کارشناسان دعوت صداوسیما برای حضور در برنامه های مختلف را رد کردهاند.
۱۳۸۸ آذر ۱۸, چهارشنبه
آقای اژهای، سگی که زیاد پارس می کند جرات گاز گرفتن ندارد!
وقتی شما از برخورد قانونی می گویید، شنونده بیاختیار یاد قتل های زنجیره ای و نقش شما در آن میافتد. یادتان نرفته که حکمهای ترور را سعید امامی میآورد و شما فتوای شرعی زیرش می نوشتید تا مختاری، پوینده، سعیدی سیرجانی و فروهرها را با آن وحشیگری بکشند. یادتان باشد که آمر باید در این قتلها مجازات شود و نه عامل. عامل هم که شما بودید و هم پالکیهایتان. باور کنید دور نیست روزی که پاسخ کارهای نفرت انگیزتان را بگیرید.
۱۳۸۸ آذر ۱۷, سهشنبه
صداوسیما و صداگذاری ناشیانه تصاویر 16 آذر!
۱۳۸۸ آذر ۱۴, شنبه
حساسیت 16 آذر روزنامهنگاران را بهسر کار کشاند!
بهاین ترتیب بههر نحو که شده، روزنامههای اصلاحطلب اشارهای به 16 آذر داشتند و اهمیت این روز را یادآور شدند تا کودتاچیان بیش از پیش برخود بلرزند.
اما روزنامهای که در این بین بسیار عجیب پیش میرود، جمهوری اسلامی است، به مدیرمسئولی رهبر! این روزنامه گاه مثل هفته قبل چنان به احمدینژاد میتازد که گویی مثل کیهان، جمهوری اسلامی هم در دو نسخه تهران و لندن منتشر میشود!
۱۳۸۸ آذر ۱۳, جمعه
پرسپولیس و مشکل بازیکنان خارجی!
۱۳۸۸ آذر ۱۲, پنجشنبه
انقلاب دیجیتالی جنبش سبز
یاد بگیر احمدینژاد!
تنها وطنفروشان هستند که درحالی که گوشت از سبد خانوار هموطنان خارج شده، میلیون ها دلار بابت ساخت مسجد در ونزوئلا، فقرزدایی در نیکاراگوئه و خرید اسلحه برای لبنان و حماس می پردازند.
۱۳۸۸ آذر ۱۱, چهارشنبه
دستاورد بزرگ اعتصاب دیروز مترو: پیروزی شهرداری بر دولت در مجلس
۱۳۸۸ آذر ۴, چهارشنبه
باز هم کپی کردن از وبلاگ "با اجازه" و نقض کپی رایت
مگر من از شما آقایان سارق و کپیکارچه خواستم؟ فقط خواستم قبل از استفاده از مطالب وبلاگ، یک ایمیل بفرستید و اجازه بگیرید. کار سختی است؟ سایتهای وطنی سارق که هیچ، حالا اگر مطابق قوانین امریکا از گویا نیوز برای سرقت مطلب شکایت شود، پاسخی در دادگاه دارد؟
آقای مایلی کهن، یادت میآید؟
اما محمد مایلی - فقط علی آقا حق داشت اینجور صدایش کند- فقط این نبود. سیستم پرسپولیس 2-4-4 بود و وسط زمین مایلیکهن و ضیاء عربشاهی از اول تا آخر بازی میدویدند. نه مثل حالا که فقط پول بگیرند و راه بروند! مایلیکهن پاها و اندام لاغری داشت که از دور قابل تشخیصش می کرد. معروف بود که با محراب اختلاف دارد. اما همیشه میگفت:"اختلاف ما مال بیرون زمین است. داخل زمین اباهم ختلافی نداریم." یکی از بااخلاقترین و سربهزیرترین بازکنان آن سالها بود- و حالا که فکر می کنم میبینم آنزمان همه انگار خوب بودند! یک بار در رختکن علیآقا به او و محمد پنجعلی که دیر آمده بودند، گفته بود:" نماز جمعهتان را بروید، اما نباید دیر کنید!" و آندو فقط گفته بودند:"چشم علیآقا!" تنها بیاخلاقی مایلیکهن در آن سالهای زیبای امجدیه، وقتی بود که یک پرسپولیسی وقتی مایلیکهن برای برداشتن توپ کنار سیم توری آمده بود، گفته بود: "آهای ساواکی!" و او هم توپ را ول کرده بود و بهطرف تماشاگر بختبرگشته هجوم آورده بود که با وساطت علیآقا موضوع ختم بهخیر شد.
حالا بعد از سالها وقتی میبینم آن آدم سربه زیر دوستداشتنی ناخواسته وارد بازی دیگران میشود و همه را یک جا میکوبد، ناراحت می شوم. مایلیکهنی که ما آنزمانها دوستش داشتیم. حالا با حرفهای جوانمردانه مایلیکهن درباره آزاد کردن صفایی فراهانی به یاد آنروزها افتادم...
۱۳۸۸ آذر ۲, دوشنبه
ورزشگاههای ویران، میراث دولت نهم در برنامه نود
بعد التحریر!
یادمان نرود: کردان مرد، اما کردانیسم زنده است!
۱۳۸۸ آذر ۱, یکشنبه
شکست فوتبال فرمایشی احمدی نژاد!
تحریم اس ام اس به نفع چه کسی است؟
۱۳۸۸ آبان ۲۹, جمعه
پخش سخنرانی رحیمپور ازغدی در مورد زندانی و شکنجه کردن زنان در غرب از صداوسیما!
۱۳۸۸ آبان ۲۷, چهارشنبه
بازی تیم ملی با مقدونیه و یک فرصت سبز!
۱۳۸۸ آبان ۲۶, سهشنبه
برنامه 20.30 و مناظره تلویزیونی نوریزاده!
۱۳۸۸ آبان ۲۲, جمعه
بیایید برای سلامتی رهبر، احمدی نژاد، مرتضوی و رادان دعا کنیم!
۱۳۸۸ آبان ۲۱, پنجشنبه
اگر انرژی هسته ای حق مسلم ما نبود...
۱۳۸۸ آبان ۲۰, چهارشنبه
ورزش بانوان و حریم شکننده!
تا اینجای کار مربوط به ورزش جوانها بود و شیطنت توام با معصومیتشان. اما چند روز قبل عکسهایی از علیآبادی در میان بانوان تیم فوتسال در کشور ویتنام دیده شد. خبر جالبتر به حضور او در رختکن خانمها مربوط میشد که چهره جدیدی از این عضو خنگ و هرگز لباس ورزش نپوشیده دولت نهم بروز میداد.
ورزش مختلط کردن اشکالی ندارد و در خارج از کشور هم در میادین غیررسمی مثل پارکها و اماکن عمومی مرسوم است. حتی شنا کردن در کنار خانمها امر عجیبی نیست. مشکل از فرهنگ متظاهر کشور ماست که حرفمان با عمل مان نمیخواند. درهرحال حضور آقایان در رختکن خانمها حتی در خارج از کشور هم عجیب و بعید است. انگار حریم بانوان در این جامعه محبوس قرار است همواره شکسته شود.
۱۳۸۸ آبان ۱۹, سهشنبه
۱۳۸۸ آبان ۱۸, دوشنبه
تماس منتظری با کروبی ویک حرکت سبز سبز سبز!
۱۳۸۸ آبان ۱۷, یکشنبه
میرحسینی که من میشناسم: یک روشنفکر هنرمند
۱۳۸۸ آبان ۱۶, شنبه
از امروز در کنار اعتماد، حیات نو هم خریدم، شما چطور؟
۱۳۸۸ آبان ۱۰, یکشنبه
به دام مظلومنمایی دیکتاتور نیفتیم!
۱۳۸۸ آبان ۸, جمعه
حرفهای مهم پروفسور شجاعی درباره حذف یارانهها (VOA)
۱۳۸۸ آبان ۷, پنجشنبه
پاسخ دندانشکن خامنهای در مورد عملکرد بد صداوسیما به دانشجوی معترض!
۱۳۸۸ آبان ۶, چهارشنبه
مجید جلالی: سرماخوردگی در کار نبوده، استقلال اهوازی ها دوپیگ کرده بودند!
۱۳۸۸ آبان ۲, شنبه
آقای مرتضی حیدری، شما درباره قبر چه کسی گزارش میفرستید؟
۱۳۸۸ آبان ۱, جمعه
چرا احمدینژاد و دولت کودتا حق ندارند درباره 13آبان و تسخیر سفارت امریکا نظر بدهند؟
یک- احمدینژاد کسی بود که در سیزدهم آبان 1358 با تسخیر سفارت امریکا مخالفت کرد و گفت که نباید با امریکا کاری داشته باشیم و باید سفارت روسیه را گرفت. بازی روزگار را ببین که حالا همین آدم شده نوکر دست به سینه روسیه!
۱۳۸۸ مهر ۲۹, چهارشنبه
آقای احمدی نژاد، احیانا اسم فروشگاه "هایپر استار" را شنیده اید؟
شما می گفتید:«ما می دانيم شما از چه چيزی عصبانی هستيد و علت عصبانيت خود را نمی گوييد، ولی می آييد و می گوييد كه اين دولت واگذاری نمی كند. كسانی كه در زمان خود اجازه نمی دادند كه مردم بقالی داشته باشند و می گفتند كه بايد فروشگاه های زنجيره ای دولت
ايجاد شود و مردم از اين فروشگاه های زنجيره ای وسايل مورد نياز خود را بخرند، حالا مدعی شده اند.
حالا که دیگر کسی عصبانی نیست جز خود شما، اماراتی های مدعی جزایر ایرانی و خلیج العربی، آزادند اینجا فروشگاه راه بیندازند و اقتصاد کشور و بقالی ها را دچار مشکل کنند!
۱۳۸۸ مهر ۱۰, جمعه
دستاوردهای دربی 67 برای جنبش سبز
۱۳۸۸ مهر ۶, دوشنبه
از کدام جنگ و کدام جنگنده می گویید؟
۱۳۸۸ مهر ۵, یکشنبه
مضحک ترین معامله تاریخ بورس ایران به سپاه پاسداران رسید
۱۳۸۸ مهر ۴, شنبه
شهره آغداشلوی عزیز، تو جقدر سبزی!
۱۳۸۸ مهر ۳, جمعه
جايزه تلويزيوني امي برای صداوسيما
۱۳۸۸ مهر ۲, پنجشنبه
ستارهای به نام علی کریمی و یک مشکل کوچک سبز!
اما اخلاق خوب کریمی تنها دلیل محبوبیتش نیست، بلکه دستبند سبزش در بازی با کره جنوبی بود که باردیگر محبوبش کرد. اما برخلاف مهدویکیا و نکونام که در لیگهای اروپایی بازی می کنند، فدراسیون و دولت هرچه توانستند برای کریمی مانعتراشی کردند. با آنکه هرگز بهطور رسمی اعلام نشد، عملا هیچ باشگاه دولتی حق عقد قرارداد با کریمی را نداشت. حتی پرسپولیس که مدیرعاملش بهشدت برای جذب کریمی تلاش میکرد، قادر به عقد قرارداد با او نشد و حالا باید مدام حرص بخورد! انصاریفر که در برنامه نود حاضر شده بود، در پاسخ به جمله فردوسی پور که :"شما هرکاری کردید تا کریمی را در پرسپولیس نگه ندارید!" هیچ جوابی نداشت و تنها به گفتن این نکته که دوست داشت کریمی را در اختیار داشته باشد، بسنده کرد. او هم جرات نداشت بگوید که کریمی یک پرسپولیسی بزرگ است که یک مشکل کوچک دارد: یک مشکل سبز!
۱۳۸۸ مهر ۱, چهارشنبه
آزادی سعید حجاریان و شکست مفتضحانه بخش فرهنگی کودتا!
۱۳۸۸ شهریور ۳۰, دوشنبه
آیا وزن و عیار طرفداران موسوی با طرفداران احمدینژاد یکسان است؟
۱۳۸۸ شهریور ۲۷, جمعه
حسین شریعتمداری، چقدر بهت گفتیم نان حلال سر سفرهات بیار؛ دیدی چی شد؟
راست میگویند که تره به تخمش می رود، حسنی به باباش: بچههای خاتمی وموسوی دکتر و مهندس شدند و پسر تو چاقوکش!
۱۳۸۸ شهریور ۲۵, چهارشنبه
سعید قاسمی: در کتاب های درسی هر مقطع تحصیلی فقط 2 خط درباره انقلاب و جنگ نوشته شده!
۱۳۸۸ شهریور ۲۰, جمعه
آقای خامنه ای، از ۸۵ درصد شرکت کننده، ۸۰ درصدشان برای مخالفت با شما و سوگلی تان پای صندوق رای آمدند!
برای اولین بار در نمازجمعه امروز رهبر خاتمی را مورد خطاب قرار داد
۱۳۸۸ شهریور ۱۱, چهارشنبه
شاهکار جدید احمدینژاد در آخرین جلسه رای اعتماد: به دولت نمره 21 بدهید!
از" حزباللهی بیعرضه" تا "پاداش پیروزی انتخابات" (ناگفتههای جلسههای رای اعتماد مجلس)
2- یکی از نمایندگان پرسید که آیا آقای وزیرپیشنهادی محترم ارشاد تابهحال سینما رفته اند؟!
3-در مورد نماینده وزارت صنایع نماینده موافق چنان از جوانی و چابکی وزیر پیشنهادی صحبت میکرد که انگار قرار است در مسابقه اسب سواری شرکت کند! نماینده مخالف هم همین جوانی را نشانه بیتجربگی و وضع اسفبار صنعت کشور خواند و به نزدیکیهای قومی و فامیلی اشاره کرد(میدانیم که وزیر صنایع خواهرزاده احمدینژاد است.)
4-نماینده مخالف دانشجو جمله زیبایی را بین کلامش گفت که: "آیا پاداش پیروزی در انتخابات رئیس جمهور به آقای دانشجو را باید دانشجویان بپردازند؟!" بعد هم به مدرک مبهم دانشجو و اینکه حتی نام دانشگاهی که در ایران به ایشان مدرک داده را نمیدانیم، اشاره کرد. نماینده موافق هم شاهکار زد و گفت که آیا اصلا مدرک آقای دانشجو مهم است یا اینکه ایشان در انگلستان بهخاطر فرمان امام به زندان رفته؟!
5-انصاری بهعنوان مخالف وزیر کشور هم بهطرز جالبی اشاره کرد که انتخاب یک نظامی فضا را نظامی میکند و پیام میدهد به جامعه. که همین حرفش ناگهان مجلس را به هیاهو کشاند! البته احمدینژاد هم قبلا گفته بود که اگر اینطور است، خود لاریجانی رییس مجلس هم سپاهی بوده!
7-سابقه جبهه وزرای پیشنهادی مشکلاتی را پیش آورده: وزیر دفاع حتی یک روز سابقه فرماندهی در جبهه نداشته و در پشتیبانی و پشت جبهه حضور داشته. نماینده موافق علیآبادی رکورد دروغگویی را شکست و از زحمات جنگی علیآبادی را که هرگز در جبهه نبوده تشکر کرد. بعد هم از زحمات او در گرمای جنوب و سرمای شمال تشکر کرد! نماینده موافق دیگری اظهار کرد که اگر علیآبادی نبود، بخشی از خاک کشور را از دست داده بودیم! جالب است بدانید علیآبادی هرگز از مدیریت کل وزارت راه و معاونت چندساله عمرانی شهرداری تهران فراتر نرفته بوده، اما احمدینژاد از همان شهرداری به او قول وزارت داده بوده! این اغراقها چنان مضحک بودند که حتی خود علیآبادی هم در نطقش به آنها اشارهای نکرد!
۱۳۸۸ شهریور ۷, شنبه
کیهان هم احمدینژاد را آدم حساب نکرد!

۱۳۸۸ شهریور ۴, چهارشنبه
چرا به استادیوم فوتبال نرفتم؟
2- - نیمی از اعضای جنبش سبز را که زنها هستند، به استادیومها راه نمیدهند.
3- مشخص کردن یک قسمت از ورزشگاه یا یک جایگاه شماره دار یک اشتباه بزرگ است. در ورزشگاهی که فضایش دررو ندارد و با دوربین مداربسته کنترل میشود، اصلا نباید در جای خاصی جمع شد. باید پراکنده بود اما هماهنگ!
4- مهم حضور است و نه دست به عمل خطرناک زدن. شما می توانید زیر پیراهنتان یک تیشرت سبز بپوشید و وقتی در استادیوم مستقر شدید، پیراهن رویی را دربیاورید. در صورت بروز مشکل هم باز امکان پوشیدن پیراهن را خواهید داشت. بهترین شکل پوشیدن پیراهن سبز، استفاده از آن هنگام بازی تیمهای سبزپوش پاس و ذوب آهن است که پیراهنهای رسمیشان سبز است.
5- حضور سبز حضوری است پنهان اما در صحنه. وقتی قرار است سبزها در میدان ونک جمع شوند، عده ای از آن ها درحال خرید هستند و عدهای دیگر با خانواده در حال گردش. آنها بلدند چطور محیط را تحت تاثیر حضورشان قرار دهند و این را نیروی انتظامی که نیروهایش خسته و عرقریزان نگرانند خیلی خوب حس می کند. کافی است یک نفر علامت یا شعاری بدهد یا کسی بوقی بزند؛ خواهید دید که بقیه ناگهان همسویی نشان میدهند. در استادیوم هم باید همین اتفاق رخ دهد. بازیهای پاس ناگهان صدهزار نفر تماشاگر غیر آبیپوش استادیوم را پر می کنند و نیروی انتظامی خسته میشود از گشتن مدام میان مردم.
6- تا حرکتی با بزرگان جنبش هماهنگ نشده، در انجامش احتیاط کنید. اگر همان دوستان معدودی که هفته قبل به ورزشگاه رفته بودند و شعار داده بودند، دچار مشکلی میشدند، بدون حمایت دیگران صدایشان به هیچ جا نمیرسید. پس دقت کنیم.
۱۳۸۸ شهریور ۱, یکشنبه
از آن آزادی آن بمبگذار تا دستگیری این رییس دانشگاه!
اما در این سوی جهان دکتر محمد ملکی، مردی که سال ها ریاست دانشگاه تهران را برعهده داشت و مدتیاست از سرطان پروستات رنج می برد، توسط نیروهای امنیتی با رفتار بیادبانهای که همسرش را آزرد، در خانهاش دستگیر شد و به زندان منتقل شد.
به راستی بهکجا می رویم؟
۱۳۸۸ مرداد ۲۸, چهارشنبه
استراتژی "پوست موز" جنبش سبز زیر پای دولت کودتا
حالا شده حکایت بلایی که جنبش سبز به سر دولت کودتا آورده و پوست موزهایی که دولت هرروز جلوی پای خودش میبیند: جمعه صبح نگران نماز جمعه است که نکند سبزها باز بیایند، بعد ازظهر جمعه مسابقه فوتبال است و تماشاگران با لباس سبز میآیند. چهارشنبه صبح هم که بازار پر است از جوانان سبزپوش. بقیه روزها هم که یا هفتم است یا چهلم یا سالگرد شهدای جنبش! هوا که تاریک میشود، گوشها را از الله اکبر مردم روی پشت بامها باید گرفت. کروبی و موسوی هم که مدام اطلاعیه میدهند و جلوی منتظری و صانعی را هم که نمیشود گرفت! تازه این ورزشکارهای ملیپوش هم هستند که یا مچ بند میبندند یا با انگشتانشان علامت پیروزی جنبش سبز را رسم میکنند.
خلاصه باید اینقدر این پوست موزها را زیاد کرد که دولت به هرطرف که نگاه میکند یک پوست موز زیرپای خودش ببینند و عنقریب واقعا زمین بخورد و سرنگون شود!
۱۳۸۸ مرداد ۲۵, یکشنبه
از پیشنهاد عملی شیرین عبادی درمورد ناظران بینالمللی حمایت کنیم
اما حالا که وضعیت فرق کرده است و کسی برای تهدیدها و حرفهای بیمنطق - حتی در ردههای بالای نظام - تره هم خرد نمیکند، باید بهشدت پی این مساله را گرفت و این ممکن نیست مگر با حمایت موسوی، کروبی و خاتمی از این طرح. بهطوری که باید اعلام شود کاندیداها فقط در صورتی در انتخابات شرکت میکنند که ناظران بینالمللی در آن حضور داشته باشند. توجه داشته باشیم که حتی در انتخابات کشوری مثل امریکا هم همواره ناظران بین المللی حضور دارند. امسال یکی از کاربردهای مهم ناظران بینالمللی را در کشور مولداوی شاهد بودیم که وقتی احزاب مخالف دولت به تقلب در انتخابات پارلمانی ماه آوریل این کشور اشاره کردند، گزارش ناظران بینالمللی مورد استناد قرار گرفت و انتخابات تجدید شد. پس پیشنهاد حقوقی یک حقوقدان برجسته را جدی بگیریم.
۱۳۸۸ مرداد ۲۴, شنبه
طرح سیما برای عدم حضور مردم در ورزشگاهها: پخش زنده ۴ مسابقه فوتبال لیگ برتر!
۱۳۸۸ مرداد ۲۰, سهشنبه
نشانههای بحران در نظام: شدت فرار سرمایه از کشور
بعد از ماجرای حساب مجتبی خامنهای در انگلستان به مبلغ 1.6 میلیون پوند، هفته قبل خبر فرار 18.5 میلیارد دلار از مرز ترکیه شاید عجیبترین خبر اقتصادی جهان بود! مگر میشود اینهمه پول بیسروصدا از طریق یک کامیون باربری از کشور خارج شود و کسی خبردار نشود؟ اما نکته مهمتر این است که چه کسانی درحال خارج کردن سرمایه خود هستند؟ حتما آنها جنبش سبز را خیلی جدی گرفتهاند که اینطور با عجله پول از کشور خارج میکنند. آن هم چه پولی: یک دهم بودجه کشوری مثل ایران که با کسری شدید بودجه مواجه است.
اگر یادتان باشد، شاه وقتی از مملکت رفت، نه دست به خزانه جواهرات زد و نه حسابهای میلیارد دلاری را خالی کرد. اگر هم پولی داشت، در حساب شخصی خودش بود که مطمئن باشید از حساب شخص اول مملکت خیلی کمتر بود. نمیگویم شاه کم خورد و کم برد، اما هرچه بود هنگام رفتن خزانه کشور را خالی نکرد. اما این افرادی که از حالا به تکاپوی خارج کردن پولهایشان از کشور افتادهاند، باورکنید آسفالت خیابانها را هم با خود خواهند برد!
۱۳۸۸ مرداد ۷, چهارشنبه
جنبش سبز و افتخار حضور!
وضعیت امروزما در جنبش سبز، بی شباهت به وضعیت اسپانیای دوران فرانکو در دهه های پنجاه و شصت نیست که هرکسی وظیفه خود می دانست به اسپانیا سری بزند, گزارشی تهیه کند, عکسی بگیرد یا حتی تیری به سمت دیکتاتور و ارتشش بیندازد. ارنست همینگوی در کتاب معروفش "ناقوس ها در عزای که به صدا درمی آیند؟" این فضا را به زیبایی به تصویر کشیده. خود همینگوی هم مدتی را در آن جا سپری کرده بود. حالا حضور نوام چامسکی و شان پن و دیگر افراد صاحب نام را باید از این منظر دید. در دنیای بی تفاوتی غرب به تقلب ها که نمونه هایش را حتی در امریکا هم دیده ایم، اعتراض مردم ایران با دست های خالی وضعیتی رشک برانگیز است.
اگر در اسپانیا نخبگان اسلحه به دست می گرفتند، در افریقای جنوبی هنرمندان سعی می کردند از قافله عقب نمانند و برای این جنبش آهنگی بخوانند یا شعر، نمایشنامه یا مطلبی بنویسند.
نمونه دیگر را در ادبیات فلسطین دیده ایم که شاعرانش در دنیا بی نظیر بودند؛ جایی که ادوارد سعید به عنوان استاد دانشگاه هم آمد و به مرز اسراییل سنگ پرتاب کرد.
به نظر می رسد جنبش سبز همه این ویژگیها را یک جا دارد!
۱۳۸۸ مرداد ۵, دوشنبه
آشتی کنان: عرق خوری اوباما، پروفسور گیتس و افسر پلیس
۱۳۸۸ تیر ۲۷, شنبه
وای به حال مملکتی که معاون اول رییس جمهورش رحیم مشایی ضدفرهنگ باشد!
اما وای به حال کشوری که معاون اولش مشایی باشد. او هم البته مثل دیگر اعضای دولت نهم در کارنکردن بین کارکنان سازمان میراث فرهنگی مشهور است. اگر وزیر نیرو طی چهارسال حتی یک کیلووات هم به ظرفیت برق کشور اضافه نکرد، رحیم مشایی هم در کم کردن تعداد توریست های کشور سنگ تمام گذاشت! به جایش تا توانست دروغ گفت و حاشیه درست کرد. جالب است بدانید او بعد از سفر آخر احمدی نژاد به نیویورک، تا ماه ها از امریکا خارج نشد و مثلا به بهانه تلاش برای بهبود روابط نزد اقوامش ماند. جدا از این که رحیم مشایی وجهه و سواد معاون اول شدن را ندارد، او به خاطر یک حرکت نامش را به عنوان ضدفرهنگ ترین رییس سازمان میراث فرهنگی در جهان ثبت کرده است. اگر در فرانسه و ایتالیا صاحب چنین منصبی با مخالفت با ساخت و ساز در نزدیکی اماکن تاریخی وجهه کسب می کنند، رحیم مشایی با زدن کلنگ سدسیوند به جای وزیر نیرو، اولین کسی بود که که به نابودی پاسارگاد رای داد! البته شاهکارهای دیگر او در نابودکردن اماکن تاریخی اصفهان به بهانه مترو و نیز آسفالت کردن دماوند هم زبانزد خاص و عام است. حال چنین فردی قرار است هماهنگ گننده وزرا در دولت باشد.
۱۳۸۸ تیر ۲۳, سهشنبه
احمدینژاد درست گفته: هیچ کس نمیتواند جلوی مردم ایران بایستد. ببینید مردم چطور جلویش ایستادهاند! !
۱۳۸۸ تیر ۲۱, یکشنبه
فتوای مهم منتظری کجا را نشانه رفته است؟
۱۳۸۸ تیر ۱۹, جمعه
آقای موسوی نوبت مجلس خبرگان نرسیده؟
۱۳۸۸ تیر ۱۶, سهشنبه
جمله عجیب اوباما خطاب به پوتین
۱۳۸۸ تیر ۱۰, چهارشنبه
از هنر مایکل جکسون تا هرزگی رسانهای احمدینژاد
مولانا معتقد است احمدینژاد با مطرح کردن خود در رسانهها توانسته پیروزی بزرگی در جهان رسانهها کسب کند و جمهوری اسلامی را در جهان سربلند کند.
اما در واقع آن چه مولانا پیروزی رسانهای احمدینژاد میخواند چیزی
نیست جز یک هرزگی رسانهای! یعنی به نمایش در آوردن خود به هر طریق ممکن. این حرکت البته در برخی حرفهها و بعضی کشورها اصلا چیز بدی نیست و خوب هم جواب میدهد. اما وقتی به عنوان رییسجمهور یک کشور قرار است خود را از طرف یک کشور اسلامی دارای تمدنی چندهزارساله خود را مطرح کنبم موضوع فرق میکند. مثلا مایکل جکسون وقتی در سال ۱۹۹۱ مثل عاشق و معشوق دست در دست مدونا پا به سالن اسکار گذاشت تا هفتهها برای رسانهها خود را در صدر نگه داشت. او با هر عمل جراحی صورتش چهره تازهای پیدا میکرد و برای مطرح شدن بیشترش خبر عمل تغییر جنسیت را نیز برسر زبانها انداخت.
احمدینژاد هم با راهنمایی مشاوران سبک مغزی مثل مولانا و رامین هربار بیش از پیش بر طبل موضوع هلوکاست کوبید و با دیدن ناراحتی رسانهها و مردم غرب همچون کودکی که از جلب توجه خوشش میآمد بیشتر سروصدا میکرد. او برای مطرح کردن خود در کنار ملوانان انگلیسی عکس گرفت و در دانشگاه کلمبیا با وجود تحقیر فراوان حاضر به ترک صحنه نمایش نشد و بعدها با افتخار از پنجاه شبکهای گفت که سخنرانیش را پخش میکردند! احمدینژاد با چهره کریه و حرفهای نفرت انگیزش چهار سال مردم دنیا را آزار داد و با پشتیبانی صداوسیما ابرانیها را تحت فشار ز یادی قرار داد تا از این صحنهها حماسه بسازد.
حال سوال اینجاست که باید این هرزگی رسانهای را چهارسال دیگر هم تحمل کرد؟ به قول حافظ تحمل بایدش!
۱۳۸۸ تیر ۵, جمعه
آقای خبرنگار، باور کنید ما هم نمیدانستیم!
جنبش مدنی اخیر به یادمان آورد قدر دوستانمان را بیشتر بدانیم و در حفظشان بکوشیم. بعد از سالها، حالا یاد رفسنجانی افتادهایم. یادمان رفته که چطور رفسنجانی را زیرپا له کردیم و نمیدانستیم که در حال از بین بردن محکمترین پایگاه اعتدال و مخالفت با افراطیون مذهبی از طریق نقدهای بیپایه شعاری و مثلا افشاگرایانه هستیم. اگر رفسنجانی نبود، کودتای انتخاباتی در سال 1376 رخ میداد. آن زمان هم رایهای پرشده ناطقنوری آماده بودند، اما رفسنجانی با تمام توانش ایستاد و اجازه نداد آن رایها شمارده شوند. همین فائزه هاشمی روز انتخابات دوم خرداد از صبح تا شب از این حوزه به آن حوزه میدوید تا آخرین گزارشها را به پدرش برساند.
حالا ما ماندهایم و جوانانی که به بزرگترها درس آزادگی میدهند و به همراهی فرا میخوانندشان. حتی اگر این همراهی تا پلههای پشتبام خانهها باشد برای ادای تکبیری از ته دل. جنبش مدنی اخیر کشور را در عرض دو هفته، به اندازه سالها جلو برده و ظرفیتها و شناخت ما از آدمهای اطرافمان را بهشدت دگرگون کرده!
۱۳۸۸ تیر ۱, دوشنبه
آقای متکی، حرفهای هوگو چاوز دخالت در امور داخلی ایران نیست؟
آقای متکی، شما بهعنوان وزیرخارجه موظفید دخالت بیگانگان را پیگیری کنید و از چاوز درمورد اظهارنظرش سوال کنید. اولین قدم البته فراخواندن سفیر ونزوئلا است. اگر هم شما این کار را نکنید، مطمئن باشید مجلس یا دولت بعدی پیگیر خواهند بود.
۱۳۸۸ خرداد ۲۶, سهشنبه
هشدار: گروههای فشار فعال شدند؛ حمله شبانه به مراكزدولتی، بانكها، مخابرات و مجتمعهای مسكونی!
گروههای فشار ظرف دو، سه روز اخیر فعالتر شدهاند و متاسفانه رویهای را پیش گرفتهاند كه مقابله با آنها بسیار دشوار است. این گروهها در ساعتهای 2 تا 3 نیمهشب به مراكز دولتی حمله می كنند و هرچه در آنجاست را نابود می كنند. جالب اینكه از نیروی انتظامی كه هزاران سرباز را برای راهپیمایی آرام مردم بسج كرده بود، در این حملهها خبری نیست. هدف هم معلوم است: تخریبها را بهگردن اصلاحطلبان انداختن. آنها دیشب علاوه بر بانكها و مغازهها، به چند مجتمع آپارتمانی از جمله سبحان حمله كردهاند و با شكستن شیشه اتومبیلها ضبط صوت و اقلام موجود در آن را به سرقت بردهاند. آنها در حمله به فروشگاهها هم كالاها را ربودهاند. دیشب علاوه بر این محلها، گروههای فشار به مراكز مخابرات هم حمله كردهاند و گفته میشود بعد از قطع كردن اس ام اس، موبایل و فیلتركردن سایت ها و كندكردن سرعت اینترنت، آنها به قطع تلفنهای ثابت هم فكر میكنند. تنها راه مقابله با گروههای فشار، گماردن شبگرد و نیروهای مردمی برای مراقبت است. لطفا به فكر كمك گرفتن از نیروی انتظامی نباشید؛ اگر هم این نیرو حاضر شود، به حمایت از آن ها شما را مورد مواخذه قرار میدهد. در ماجرای 18 تیر همین اتفاق افتاد: در خیابانهای تهران طی روزهای بعد از حادثه هركسی دیده میشد جز دانشجویان. و متاسفانه آن حركت به دلیل همین حركت های ویرانگر گروههای فشار كه با چماق بهجان مردم میافتادند، شكست خورد. مشخص است كه حركت آرام مردم توسط قشر تحصیلكرده و افراد آگاهی كه بزرگترین تخریبشان آتش زدن سطلهای زباله و كندن چندمتر نرده در خیابان بوده است، صورت میگیرد. نگارنده در بازديد از مراكز دولتی و بانكها، متوجه انفجاری شد كه كاملا برنامهریزی شده بوده و از ادوات نظامی در آنها استفاده شده بود. شبكههای تلویزیونی فارسی هم متاسفانه برای بزرگ نشان دادن كار مخالفان دولت، مدام آتش زدن مراكز را با حرارت تمام بهگردن آنها میاندازند. خوشبختانه امروز عیسی سحرخیز توضیحات خوبی درمورد افرادی كه ریش خود را اصلاح میكنند و با تیشرت به مراكز حمله میكنند، به صدای امریكا داد. اما این كافی نیست. ديده شده برخی از افراد ناآگاه ازاين موضوع به اين شبكه ها زنگ می زنند و برای بزرگ نشان دادن كار كودكانه خود، میگويند كه با كوكتل مولوتف و سلاحهای مختلف به افراد نيروی انتظامی و مراكز دولتی حمله بردهاند. متوجه باشيم كه آب در آسياب دشمن نريزيم كه همين نكته كوچك سبب شكست سختی خواهد شد. چند روز است كه صداوسيما حمله وحشتناكی را با عنوان بههم خوردن امنيت كشور و حمله به جان و ناموس مردم آغاز كرده است. اميدواريم مردم فريب اينگونه خبرها و مصاحبهها را نخورند. خيلی جالب است كه صداوسيما بعد از سالها به ياد مريض بودن مردم افتاده! از آن جالب تر مصاحبه با پيرمردی بود كه می گفت سه ماه است منتظر دريافت پولش بوده ولی حالا كه پولش را همين امروز بهحساب ريختهاند، به يك بانك آمده اما میبيند كه دستگاه خودپردازش خرد شده!
حركت های اخیر را كارشناسان سیاسی الگوبرداری شده از مدل روسی میخوانند. با همین شیوه، در شوروی سالها مخالفان استالین بهجرم برهم زدن نظم و بهخطرانداختن نظام سركوب شدند. مدل قبلی كه ربودن روشنفكران و فعالان سیاسی و قتلهای زنجیرهای بود، به مدل اسرائیلی معروف بود كه طی آن اسرائیلیها سالها رهبران جنبش فلسطین را ربودند.
۱۳۸۸ خرداد ۲۵, دوشنبه
تو را خدا ببینید کی به کی میگوید ضدانقلاب و صهیونیست!
آدم زورش میگیرد میبیند احمدینژاد به موسوی و کروبی و رضایی میگوید ضدانقلاب و ضدنظام و کروبی و موسوی را همکار امریکا و صهیونیست و خودش را انقلابی میخواند. جالب است بدانید وقتی رضایی فرمانده سپاه پاسداران بود، احمدینژاد فرمانده یک گروهان صدنفری بود. وقتی موسوی نخستوزیر بود، احمدینژاد بخشدار یک بخش صد خانواری بود. وقتی هم کروبی رئیس مجلس بود، احمدینژاد معاون فرماندار خوی بود. بارها اشاره شده که منزلت موسوی نزد امام خمینی دهها برابر رئیسجمهورش بود که حالا شخص اول مملکت است؛ چه برسد به احمدینژاد که اصلا به بیت رهبری راهش نمیدادند. جالب است که هرسه این افراد سوابق انقلابی در رژیم شاه دارند و زمانیکه پسرک در روستای آرادان مشغول تیلهبازی بود، چندین بار به زندان رفته بودند.
ای خدا ببینید کی به کی میگوید ضدانقلاب! دیروز بهزاد نبوی را به جرم اخلال و تشویق مردم به شورش گرفتند. آقای سردار رادان، شما وقتی نبوی 24 ساعته نزد امام خمینی بود و در همه عکسهای دولت موسوی در کنارش دیده میشد، زیر اتاقکهای پل خواجو مشغول چهکاری بودید؟ اگر نبوی که از پایهگذاران انقلاب است ضدانقلاب است، انقلاب دیگری در ایران رخ داده که درست ضد انقلاب سال 57 است!
من ماندهام که چطور انقلاب مخملی جرم است و خیانت به نظام، اما کودتای مخملی تحسینبرانگیز است!
۱۳۸۸ خرداد ۲۴, یکشنبه
از کنار زدن موسوی چه کسی سود برد؟
امروز هم شاهدیم که در بین کاندیداها تنها کسی که محکم روی حرفش ایستاده، موسوی بوده. از قبل مشخص بود که موسوی درصورت انتخاب شدن هرگز درمقابل فرمایشات و احکام غیرقانونی سکوت نخواهد کرد. پس این بار احمدینژاد و طمعکاریش برای ادامه ریاست جمهوری بهانهای شد برای کنار زدن موسوی. اگر فیلم رای دادن احمدینژائ را ببینید، در چهره عبوس و سرخوردهاش میتوانید شکست را از پیش بخوانید. اما چند ساعت بعد، او هم فراخوانده شد، تا به قول بهنود "قربانی" حماقت و بدنامیش در انتخابات دهم شود.
بايگانی وبلاگ
-
▼
2009
(120)
-
▼
دسامبر
(17)
- اظهارنظرهای مشکوک ناصر زرافشان در صدای امریکا!
- ورزش کشور در حات اغماء!
- آقای همایون ،وجهه کارتان را حفظ کنید!
- مقایسه آیت الله منتظری و جنتی: دو فرزند از دست داده
- رئیسجمهور امریکا درگذشت منتظری را تسلیت گفت و رئی...
- آقای منتظری ، دوست دارم مثل شما از دنیا بروم
- SHYSH
- پاره کردن عکس امام بدتر است یا زندانی کددن یاران و...
- خودزنی از نوع پرسپولیسی!
- فراخوان سبز تحریم صداوسیما: همکاری با این نهاد دی...
- آقای اژهای، سگی که زیاد پارس می کند جرات گاز گرفت...
- صداوسیما و صداگذاری ناشیانه تصاویر 16 آذر!
- حساسیت 16 آذر روزنامهنگاران را بهسر کار کشاند!
- پرسپولیس و مشکل بازیکنان خارجی!
- انقلاب دیجیتالی جنبش سبز
- یاد بگیر احمدینژاد!
- دستاورد بزرگ اعتصاب دیروز مترو: پیروزی شهرداری بر ...
-
◄
نوامبر
(18)
- باز هم کپی کردن از وبلاگ "با اجازه" و نقض کپی رایت
- آقای مایلی کهن، یادت میآید؟
- ورزشگاههای ویران، میراث دولت نهم در برنامه نود
- بعد التحریر!
- یادمان نرود: کردان مرد، اما کردانیسم زنده است!
- شکست فوتبال فرمایشی احمدی نژاد!
- تحریم اس ام اس به نفع چه کسی است؟
- پخش سخنرانی رحیمپور ازغدی در مورد زندانی و شکنجه ...
- بازی تیم ملی با مقدونیه و یک فرصت سبز!
- برنامه 20.30 و مناظره تلویزیونی نوریزاده!
- بیایید برای سلامتی رهبر، احمدی نژاد، مرتضوی و رادا...
- اگر انرژی هسته ای حق مسلم ما نبود...
- ورزش بانوان و حریم شکننده!
- Removed
- تماس منتظری با کروبی ویک حرکت سبز سبز سبز!
- میرحسینی که من میشناسم: یک روشنفکر هنرمند
- از امروز در کنار اعتماد، حیات نو هم خریدم، شما چطور؟
- به دام مظلومنمایی دیکتاتور نیفتیم!
-
◄
اکتبر
(7)
- حرفهای مهم پروفسور شجاعی درباره حذف یارانهها (VOA)
- پاسخ دندانشکن خامنهای در مورد عملکرد بد صداوسیما...
- مجید جلالی: سرماخوردگی در کار نبوده، استقلال اهواز...
- آقای مرتضی حیدری، شما درباره قبر چه کسی گزارش میف...
- چرا احمدینژاد و دولت کودتا حق ندارند درباره 13آبا...
- آقای احمدی نژاد، احیانا اسم فروشگاه "هایپر استار" ...
- دستاوردهای دربی 67 برای جنبش سبز
-
◄
سپتامبر
(13)
- از کدام جنگ و کدام جنگنده می گویید؟
- مضحک ترین معامله تاریخ بورس ایران به سپاه پاسداران...
- شهره آغداشلوی عزیز، تو جقدر سبزی!
- جايزه تلويزيوني امي برای صداوسيما
- ستارهای به نام علی کریمی و یک مشکل کوچک سبز!
- آزادی سعید حجاریان و شکست مفتضحانه بخش فرهنگی کودتا!
- آیا وزن و عیار طرفداران موسوی با طرفداران احمدینژ...
- حسین شریعتمداری، چقدر بهت گفتیم نان حلال سر سفرها...
- سعید قاسمی: در کتاب های درسی هر مقطع تحصیلی فقط 2 ...
- آقای خامنه ای، از ۸۵ درصد شرکت کننده، ۸۰ درصدشان ب...
- برای اولین بار در نمازجمعه امروز رهبر خاتمی را مور...
- شاهکار جدید احمدینژاد در آخرین جلسه رای اعتماد: ب...
- از" حزباللهی بیعرضه" تا "پاداش پیروزی انتخابات" ...
-
◄
اوت
(7)
- کیهان هم احمدینژاد را آدم حساب نکرد!
- چرا به استادیوم فوتبال نرفتم؟
- از آن آزادی آن بمبگذار تا دستگیری این رییس دانشگاه!
- استراتژی "پوست موز" جنبش سبز زیر پای دولت کودتا
- از پیشنهاد عملی شیرین عبادی درمورد ناظران بینالمل...
- طرح سیما برای عدم حضور مردم در ورزشگاهها: پخش زند...
- نشانههای بحران در نظام: شدت فرار سرمایه از کشور
-
◄
ژوئیهٔ
(8)
- جنبش سبز و افتخار حضور!
- آشتی کنان: عرق خوری اوباما، پروفسور گیتس و افسر پلیس
- وای به حال مملکتی که معاون اول رییس جمهورش رحیم مش...
- احمدینژاد درست گفته: هیچ کس نمیتواند جلوی مردم ا...
- فتوای مهم منتظری کجا را نشانه رفته است؟
- آقای موسوی نوبت مجلس خبرگان نرسیده؟
- جمله عجیب اوباما خطاب به پوتین
- از هنر مایکل جکسون تا هرزگی رسانهای احمدینژاد
-
▼
دسامبر
(17)